afdeling Venray e.o.

Wij zijn de lokale afdeling EHBO Vereniging MFANED voor de regio Venray en omgeving. Iedereen die in het bezit is van een (MEDIC First Aid) diploma / certificaat kan lid worden van onze EHBO vereniging, wij zijn altijd opzoek naar nieuwe leden en vrijwilligers.

westsingel-1-venray-02
Als lokale afdeling verzorgen wij EHBO cursussen en herhalingslessen voor onze leden en uiteraard aan iedereen die graag zijn EHBO certificaat wilt halen.
Inclusief de mogelijkheid tot aanvullende modules, zoals bijvoorbeeld EHAK – Eerste Hulp aan Kinderen, Sportongevallen, Evenementenhulpverlening, Alcohol en Drugs, Zwangere vrouwen.

Daarnaast voorzien wij tevens in de verzorging van EHBO inzetten bij feesten, partijen, evenementen binnen de regio.
Hiervoor hebben wij leden die in het bijzonder zijn opgeleid voor EHBO inzetten voor diverse doelgroepen.

MFANED kent verschillende soorten lidmaatschappen, waaronder aspirant leden, instructeur leden, landelijke leden en lokale leden. Na het volgen van een EHBO cursus via onze vereniging bent u automatisch aspirant lid en dat geheel kosteloos! Indien u dit lidmaatschap wilt omzetten naar een lokaal of landelijk lidmaatschap, dan kunt u dit zelf aangeven.

Lid worden van de lokale afdeling EHBO Vereniging MFANED voor de regio Venray en omgeving, kan online door het inschrijfformulier in te vullen.
Hierbij hebben wij enkele persoonlijke gegevens nodig die ook op uw EHBO pasje vermeld staan, zoals uw naam, afgifte/examendatum, vervaldatum en pasnummer.

De kosten voor lokaal lidmaatschap bedragen € 54 per kalender jaar, o.a. inclusief EHBO herhaling lessen voor MEDIC First Aid of Het Oranje Kruis.

Alle leden ontvangen het maandelijkse verenigingsblad en hebben kosteloos toegang tot de digitale leeromgeving van MFANED.

Nog géén lid?

Wordt dan NU lid voor slechts € 4,50 p/mnd en ontvang een Kiss of Life cadeau!


Welkomscadeau!

safe_kiss_mfaned_450x